01 June 2008

PERKAHWINAN KAK LONG INTAN +KAK LONG NANA


Kak Long Intan + Wan
Dewan Majlis Bandaran Pekan
(25/5/2008)


Kak Long Nana + Sab

Dewan Astana Hotel MS Garden Kuantan

(1/6/2008)


* Perkahwinan adalah tuntutan agama, walau bagaimana dan dimana kita di ijab kabulkan yang penting tanggungjawab sebagai suami isteri, persefahaman dan bertolak ansur. Doa ku kedua-dua anak buah ku merangkap sepupu kepada anak-anak ku ini dapat menempohi alam perkahwinan yang baru mereka bina ini hingga ke hujung nyawa. Ingatlah Perkahwinan bukan pengakhiran sebuah perhubungan tetapi permulaan hidup berumah tangga. (Kak Long Sarah, sorry Andak tak ada photo Kak Long Kahwin pada bulan Mac lalu. E-mailkan andak satu dua keping gambar perkahwinan Kak Long boleh?)


* Nampak gayanya Tahun 2008 menjadi pilihan cucu sulung kepada kedua ibu bapa ku untuk melangsungkan perkahwinan mereka.. cicit mungkin dapat pada tahun yang sama juga kot. Kita tengok sapa yang dapat cucu dulu jeng.. jeng ..jeng ...

3 comments:

BaRiZaH said...

rajin andak menulis blog ye..hee..terharu andak tulis post pasal perkahwinan kami..thanks a lot...insya'allah sy cube jadi isteri yg solehah

BaRiZaH said...

owh andak..lupe plk..bab belanja mkn tue akn ditunaikan..tp lambat sket..boleh kan?..heh..owh skang kaklong dok kat subang dkt la ngn andak..hehe

Nanie_H said...

waahh.rjn mak sedara kite ni wat blog eyhh..hehehe..
advance kan..hehehe..
nani pun merangkak2 lag nk wat blog nie..hehehhe..
anyway dorg sume da lps kn sbg isteri owg..
ermm..
mdh2an kite doa sume pnjg umur dan kekal hbgan hingga ke ank cucu..insyaallah